RESPONSIVE

ZICHTBAAR OP ALLE APPARATEN

WE CREATE

DESIGN

WE

BE CREATIVE

GET INSPIRED

WAT DOET CLOUDCREATIVE?

Web
design
& beheer

CloudCreative is gespecialiseerd in het creëren, realiseren en beheren van stijlvolle, functionele websites. De websites die wij maken zijn volledig responsive (schaalbaar) zodat de website ook op een mobiel of tablet goed zichtbaar is en de bezoeker niet hoeft in te zoomen of onnodig hoeft te scrollen.

Is er al een domeinnaam en misschien zelfs al een website? We kunnen bekijken of de website nog voldoet aan de laatste ontwikkelingen en waar nodig kunnen we hem restylen en opfrissen.

Wil je een nieuwe website of een bestaande website vernieuwen? Wil je een nieuwe frisse uitstraling en CloudCreative laten meedenken over het ontwerp en de mogelijkheden? We helpen je graag!

Social
Media/
Online
Marketing
Abonnement

Heb je zelf geen tijd of kennis om de social media kanalen van jou of jouw bedrijf goed op te zetten en/of de website te onderhouden? Kies dan voor ons online marketing abonnement. In een persoonlijk gesprek bepalen we de doelstellingen en vervolgens nemen we al het werk uit handen. Je kunt gemakkelijk de berichten telefonisch of via e-mail aan ons doorgeven en wij verzorgen de rest. De content wordt op de juiste manier geplaatst op de social media kanalen en/of de website van de opdrachtgever.

Grafisch Ontwerp

CloudCreative maakt unieke ontwerpen en helpt graag bij het ontdekken van de juiste huisstijl. Consistent gebruik van het logo, de kleuren en beeldmateriaal zorgt voor een professionele uitstraling en herkenbaarheid van een bedrijf.

Druk
werk

Een logo? Visitekaartjes? Briefpapier? Enveloppen? Naast het maken van de ontwerpen kun je bij ons ook terecht voor alle soorten drukwerk. Wij regelen het hele bestelproces voor je en komen het bij je afleveren op locatie.

Web
hosting

CloudCreative regelt de aanvraag van de domeinnaam en verzorgt de webhosting. Wij leveren verschillende pakketten. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Foto
grafie

CloudCreative verzorgt de foto’s voor website, social media of andere doeleinden. Wij komen langs op locatie en maken in overleg met de opdrachtgever de gewenste beelden van het bedrijf, product of personeel. De foto’s worden nabewerkt en in diverse formaten aangeleverd zodat de klant deze voor alle doeleinden kan gebruiken.

360º Product Fotografie

Product Fotografie

Portret Fotografie

Foto Bewerking

Wil je meer informatie? We maken graag een bel- of koffie afspraak voor een oriënterend gesprek over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een afspraak.