BE CREATIVE

GET INSPIRED

RESPONSIVE

ZICHTBAAR OP ALLE APPARATEN

WE CREATE

DESIGN

WE

PORTFOLIO

Hieronder “een greep” uit ons portfolio. Een aantal van de opdrachten die wij hebben gemaakt voor onze klanten. Wil je meer weten over onze projecten of ben je nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op! We maken graag een afspraak met je voor een vrijblijvend advies.

Logo ontwerp ENTPR.nl

CloudCreative maakte dit logo voor ENTPR.nl. Deze klant had het logo zelf getekend op een post-it en wilde vooral de eenvoud van het logo behouden, maar ook de post-it gebruiken in het logo. CloudCreative vertaalde de post-it naar een digitaal logo, in verschillende kleuren en formaten zodat het overal toepasbaar is.

Logo ontwerp Cloud Care

CloudCreative ontwierp dit logo voor Cloud Care.

Visitekaartjes Sedos Vastgoed B.V.

CloudCreative maakte voor Sedos Vastgoed een ontwerp voor de nieuwe visitekaartjes.

Webshop product fotografie

CloudCreative maakte deze 360 graden productfoto’s als testcase voor een nieuw te openen webshop.

Menukaart Restaurant Seray

CloudCreative creëerde een volledig nieuwe huisstijl voor Restaurant Seray. De menukaarten worden elk seizoen aangepast in het restaurant en op de website. We maakten een template op een basis van briefpapier zodat Restaurant Seray zelf gemakkelijk de kaart kan aanpassen voor in het restaurant.

Logo ontwerp Just Jo Fotografie

CloudCreative ontwierp een logo voor Just Jo Fotografie

Visitekaartjes Restaurant Seray

CloudCreative creëerde een volledig nieuwe huisstijl voor Restaurant Seray. Menukaarten, cadeaubonnen, visitekaartjes, briefpapier, rekeningmapjes en enveloppen. Alles in dezelfde sfeer en stijl, passend bij het ontwerp van de website.

Website Simon Prins ACT!

CloudCreative beheert sinds 2008 de website van Simon Prins ACT!. Deze website is volledig tweetalig omdat de site veel buitenlandse bezoekers heeft. De website heeft een CMS module zodat de klant zelf artikelen, foto’s en wijzigingen kan toevoegen/aanpassen.

Restaurant Seray Hillegom

Website Restaurant Seray

CloudCreative heeft de website van Restaurant Seray ontworpen en gebouwd. Deze website is uiteraard volledig responsive, dus goed schaalbaar op alle verschillende apparaten. Ook is hij tweetalig en voorzien van een reservering module zodat gasten van het restaurant gemakkelijk online een tafel kunnen boeken.

Website Massagepraktijk Justa

Justa wilde een rustige website, zonder veel kleuren en transities. De hoofdkleur van de website past mooi bij haar bedrijfslogo en we hebben samen de teksten gemaakt. Het werd een overzichtelijke website met een gemakkelijk menu. We maakten een eerste ontwerp realiseerden een website precies zoals Justa voor ogen had.

Marketing Restaurant Seray

CloudCreative verzorgt al jaren de website, Facebook en Instagram pagina van Restaurant Seray. We bedenken acties om nieuwe en bestaande klanten te informeren en brainstormen regelmatig over de marketing plannen voor de komende periode. We hebben prachtige bedrijfsfoto’s gemaakt van het restaurant en de producten die we voor diverse doeleinden gebruiken waardoor altijd dezelfde sfeer gecreëerd wordt.

Bedrijfsfoto’s Restaurant Seray

CloudCreative maakte een serie bedrijfsfoto’s bij Restaurant Seray. Het interieur, de keuken, de producten en het team werd op de foto gezet. Deze foto’s worden gebruikt in alle marketing activiteiten en voor de nieuwe website.