De Nieuwste Projecten

Logo Cloud Care

CloudCreative ontwikkelde een nieuw logo voor Cloud-Care.

Visitekaartjes Sedos

CloudCreative mocht de nieuwe visitekaartjes voor Sedos Vastgoedontwikkeling ontwerpen. De voorzijde van de kaartjes plaatsen we niet op onze website ivm de persoonlijke contactgegevens die daarop vermeld staan.

Drukwerk Restaurant Seray

CloudCreative creëerde een volledig nieuwe huisstijl voor Restaurant Seray. Naast de website gingen we aan de slag met een nieuw ontwerp voor de visitekaartjes, menukaarten, cadeaubonnen, briefpapier en enveloppen. Alles in dezelfde sfeer en stijl.

Restaurant Seray Hillegom

Nieuwe website – Restaurant Seray

CloudCreative heeft de nieuwe website van Restaurant Seray ontworpen en gebouwd. Volledig responsive, dus goed schaalbaar op alle verschillende apparaten, volledig tweetalig, en voorzien van een reservering module zodat gasten van het restaurant gemakkelijk online een tafel kunnen boeken.

Simon Prins Animal Training

Website Simon Prins

CloudCreative beheert sinds 2008 de website van Simon Prins. Deze website is volledig tweetalig omdat de site veel buitenlandse bezoekers heeft. In 2017 hebben we een volledig nieuwe website ontworpen in dezelfde kleurschema’s als Simon zijn nieuwe logo. De website heeft een CMS module zodat Simon zelf artikelen en foto’s kan toevoegen en kan wijzigen.

Marketing Restaurant Seray

CloudCreative verzorgt al jaren de website, Facebook en Instagram pagina van Restaurant Seray. We bedenken acties om nieuwe en bestaande klanten te informeren en brainstormen regelmatig over de marketing plannen voor de komende periode. We hebben prachtige bedrijfsfoto’s gemaakt van het restaurant en de producten die we voor diverse doeleinden gebruiken waardoor altijd dezelfde sfeer gecreëerd wordt.

Massagepraktijk Justa

Website Massagepraktijk Justa

Justa wilde een rustige website, zonder veel kleuren en transities. De hoofdkleur van de website past mooi bij haar bedrijfslogo en we hebben samen de teksten gemaakt. Het werd een overzichtelijke website met een gemakkelijk menu. We maakten een eerste ontwerp realiseerden een website precies zoals Justa voor ogen had.

Bedrijfsfoto’s Restaurant Seray

CloudCreative maakte een serie bedrijfsfoto’s bij Restaurant Seray. Het interieur, de keuken, de producten en het team werd op de foto gezet. Deze foto’s worden gebruikt in alle marketing activiteiten en voor de nieuwe website.

Wat klanten zeggen

Marisja beheert al jaren onze website en social media kanalen. Zij denkt altijd mee over onze marketing activiteiten en komt met goede adviezen en ideeën. Het is heel fijn met haar samenwerken, ze is altijd bereikbaar en super gedreven.

Raymond SleurinkRestaurant Seray

Marisja heeft mijn website gemaakt en ik ben er erg blij mee. Ik wilde een rustige site, met foto’s over strand, zee en stenen. Zij voelde feilloos aan wat ik bedoelde en door haar effectieve manier van werken hadden we snel de juiste foto’s en een website die volledig past bij wat ik wil uitstralen.

Justa Donker Massagepraktijk Justa

Marisja heeft in 2017 mijn nieuwe website ontworpen, volledig tweetalig in het Nederlands en Engels. De samenwerking gaat in goed overleg en ik ben elke keer weer verrast over de creativiteit en kwaliteit van haar werk. Ik krijg veel complimenten vanuit de hele wereld over mijn website.

Simon PrinsAnimal Training